Ad Code

Responsive Advertisement
6/recent/ticker-posts

Kitap Değerlendirmeleri: İnsan Vücuduna Seyahat



          Merhaba arkadaşlar nasılsınız? keyifler nasıl? Bugün sizlere son okuduğum ilginç bir kitaptan bahsetmek istiyorum. Doktor Gavin Francis'in kaleminden çıkan ilginç eseri İnsan Vücuduna Yolculuk kitabı uzun zamandır ilgimi çekiyordu. Farklı türlerde kitap okumak istediğim için güzel bir deneyim oldu. İngiliz doktor Gavin Francis kalemini çok iyi kullanıyor. Dünyayı gezme hayali olan okumayı, deneyimlemeyi tarihi seven farklı bir doktor. Kitapta yazar hastalıkların tarihçesinden 
kendisinin bu hastalıkla ilgili olan anılarından bahsediyor. Kitabı okurken doktorların neler yaşadığını anlıyorsunuz. Bir çok organ ile ilgili bilmediğiniz pek çok şey öğreniyorsunuz. Yazarın hastaları ile olan diyaloğunu okurken o anılar kafanızda canlanıyor. Organlarla ilgili, Sağlık sektörü ile ilgili tabular ve geleneklerde yazarın kıvrak kalemi sayesinde çok iyi bir şekilde okuyucuya aktarılmış. Bu bölümleri okurken insanların bu batıl inançlara nasıl hala inanıp uyguladıklarına  çok şaşırıyorsunuz. 
          Farklı alanlarla ilgili kitaplar benim ilgimi çekiyor, bazen aynı alandan çok kitap okudukça biraz sıkılıyorsunuz. Bu gibi durumlarda farklı alanlara yönelmek bir anı kitabı okumak insanı tekrar motive ediyor, iyi okumalar sevgiler.   


Reactions

Yorum Gönder

0 Yorumlar