Ad Code

Responsive Advertisement
6/recent/ticker-posts

Film Değerlendirmeleri: Bıçaklar Çekildi

 


Güzel bir dedektiflik filmi bu türü sevenler için harika bir seyir olur. Uzun zamandır bu tür filmler izlemek istiyordum ve karşıma Bıçaklar Çekildi filmi çıktı. 2019 yapımı Bıçaklar Çekildi filmi yıldız oyunculardan oluşan kalabalık kadrosu ile 130 dakika boyunca izleyenlere gerilim ve şüphe uyandırmayı vaadediyor.

Film gerilim romanlarıyla ünlü bir yazar olan Harlan Thrombey'in doğum günü partisinden sonra esrarengiz bir şekilde ölmesini konu alıyor. Polis Harlan'ın intihar etmiş olabileceğini düşünse de iki polis dedektifi aile üyelerinin ve doğum günü partisine katılanların ifadelerini almaya başlamasıyla işler daha da garip bir hal almaya başlıyor. Film izlerken sürekli katil kim diye kendinize sormanızı sağlıyor. Karakterler arasında Thrombey'in oğlu, hayırsız torunu, güvenmediği damadı gibi insanlar olunca film devam ederken birçok kişiden şüpheleniyorsunuz.

Filmin yönetmen koltuğunda ise genç yönetmen Rian Johnson oturuyor. Daha önce Star Wars gibi yüksek bütçeli filmlerinde yönetmenliğini yapmış olan genç yönetmen bu filmin senaryosunu da yazan isim. Filmin oyuncu kadrosunda ise Daniel Craig, Don Johnson ve Chris Evans gibi Hollywood sinemasının aranan yıldızları yer alıyor. Filmin olay örgüsü çok iyi, dedektiflerin olay ile ilgili fikir yürütmesine şahit olmak seyirciyi düşünmeye ve sorgulamaya itiyor. Ayrıca filmde günlük hayatla ilgili tatlı göndermeler mevcut ve bu durum benim çok hoşuma gitti. Filmi genel olarak beğendiğimi söyleyebilirim filmin hiçbir anında sıkılmadım ve zamanın nasıl geçtiğini farketmedim. Eğer insanı sorgulamaya iten filmlerden hoşlanıyorsanız bu film tam size göre.


Reactions

Yorum Gönder

0 Yorumlar